onsdag 3 oktober 2007

Romanser på redaktionen!




Alltså, för att vara en redaktion sprängfylld av extremt attraktiva människor i sina bästa år så bjuds det på alldeles för lite skandaler. Nu har vi fasen jobbat i hop i över 1 år. Snart 2 i vissa fall (typ vi spillror från den gamla goda stockholmsredaktionen; Clarence, Sara, Jonas, Ted och lilla moi). Och vi är ju för fasiken journalister (skolade på kvällstidning för bövelen!). Men icke. Alla håller på sig och går hem till sitt efter jobbet. Det mest upphetsande som händer här är typ att vi överdoserar på tårta titt som tätt.

Eller? Är det verkligen hela historien?

Över lite vitlök och levande ljus igår kväll försökte vi tappert vaska fram den lilla skandalkvot som möjligen kan finnas. Ted hetsade i vanlig ordning. (Kanske var det bristen på omedelbar smuts som fick honom att, i desperation, lansera dagens största utropstecken: "Nasty"-bullen i sin gomorronkrönika?)

Och mycket riktigt. Det visade sig ju att det VISST finns skandaler. Inte minst Eva, som blivit dagredigerare och således kan inviga oss andra om vad som egentligen händer på natten, var en värdefull källa till intressant information. He he.

Natten är lite mytomspunnen överlag. Det ryktas ju om öl-och chipsorgier varje torsdagsnatt. Bara en sådan sak.

4 kommentarer:

Sara Haldert sa...

Asså, jag tror Eva sitter inne på mer än vi tror. Faktum är att hon kan vara vårt nya Orakel.

Anonym sa...

Det här ämnet är defintivt inte tömt. Tror att det ruvar en och annan skum uggla i mossen. Vi får köra en ny avhandling snart.

Ingoman sa...

Det här måste man få veta mer om. Och det snarast.

Anonym sa...

Hehe, oj det här tog visst skruv.