onsdag 23 januari 2008

Ja men vi fattar nu Johnny

Jag kan förstå att man som skådis vill vidga vyerna. Inte göra det förväntade. Utmana sig själv och publiken. Se på Brad Pitt, han vill ju övertyga allt och alla om att han är sooo not just a pretty face. Charlize Theron är väl ett annat exempel.

Och Johnny Depp. Som verkar vilja förtränga sina ungdomssynder i "21 Jump Street" så hårt att...det nästan börjar gå överstyr.

Kan någon befria karln från fantasy-facket snart?

Innan ni hetsar upp er i falsett: Jaaa, han gör det ju med bravur. Vare sig han är en chokladfabriksägare, piratkapten eller, som nu i kommande "Sweeney Todd", en galen barberare med hämnd i sinnet.

Men ärligt talat Johnny, vad är det för fel på att göra en liten romantisk komedi once in a while? För att va schysst, liksom.

Vet inte vad som är värst, det faktum att han förbrukat mer kajal i timmen de senaste åren än vad jag normalt gör på ett kvartal. Eller att jag börjar tycka att karln är het TROTS att han är utklädd till Willy Wonka, Pirat-Jack eller, som nu, till en burtonskt ond vitsminkad, nedblodad, knivförsedd galning. Som dessutom SJUNGER sig igenom hela filmen.

(Helena Bonham Carter, som också är med i "Sweeney Todd" kan för övrigt också behöva befrias från den lite smutsiga, korsettförsedda goth-looken, den har hon dragits med alltför länge).

1 kommentar:

Anonym sa...

nu glömmer du ju finding neverland som han tryckte in mellan alla weirdos.